logo

NOCES

Crec en les energies que desprenen les persones. El dia d’unes noces pareix que el món s’atura, que la vida només és aquell moment i res més, un moment ple d’energies, d’una muntanya russa d’emocions.
Nervis, enyorança pels que falten, il·lusió pels que vendran, emoció, llàgrimes, tensió, sospirs, mocs, rialles, aferrades, aferrades encara més fortes galta amb galta i amb els ulls clucs com si haguéssis de rompre a qualcú, mirades, nostàlgia perquè “tornen grans massa aviat i encara record quan eren així de petits”,  olor de flors, de mar, de perfums, convidats vestits amb la seva millor gala per celebrar que dues persones s’estimen, esperança, enveja sana, incredibilitat, detalls a mils, retrobar, conèixer, bon rotllo, positivisme, “avui tot m’és igual”, ballar, riure fins que fa mal la panxa, bulla i per suposat, el sentiment que ho engloba tot, l’amor.

La vida és massa curta com per no mostrar-nos optimistes, no val la pena viure enfadats amb el món i anar amb una façana postissa. En les noces totes les nostres armadures s’oxiden i tornen no res, tothom és transparent, humà i això és el que més m’agrada de poder ser allà amb la meva càmera. Les emocions més amagades, en un moment sensible, són mostrades al món. M’encanta veure les núvies quan rebenten a plorar perquè el seu cosset ja no aguanta més. Les cares dels pares sorpresos i enamorats dels seus fills, tot i que tenguin una trentena d’anys. I els coneguts més propers mostrant la seva valuosa amistat amb tots els seus gestos i rialles. Les noces m’entusiasmen. Per tot hi ha una foto que m’espera.

Per això faig fotografia de noces, perquè la vida és massa curta i ens hem de quedar amb els nostres millors moments!

Noces bodas mallorca mariadelmarvanrell Noces bodas mallorca mariadelmarvanrell

COM ÉS LA MEVA FEINA EN LES NOCES?

El més important primer és veure’ns, conèixer-nos, fer un te i xerrar sobre el vostre dia. Explicau-me en tot detall com voleu que siguin les vostres noces, contau-me amb il·lusió com voldrieu que fos tot. Així com quan els nins petits conten el què voldran ser en tornar grans.
Després, cercam un racó amb encant per fer la sessió prenoces, ja sabeu que a Mallorca en tenim a voler. Estic oberta a suggerències, m’agraden els reptes, contau-me en què vos identificau, anem a cercar unes fotos que duguin el vostre segell.
La sessió prenoces és un REGAL per part meva. L’objectiu d’aquesta sessió és crear un bon feeling, confiança, que vos ho passeu bé i que en acabar aquesta sessió pogueu dir que heu disfrutat. Després el dia de les noces ja estarà superada la por al tan “traumàtic” reportatge fotogràfic.
La majoria de vosaltres comença amb un “No som gens fotogènic!” per por a no sortir bé a les fotos. Jo no cerc que quedeu bé o malament, sinó plasmar la vostra essència. Relaxau-vos, deixau-vos endur i jo simplement seré allà per congelar aquell moment quan vos mostrau tal com sou. Jo sempre començ donant un parell de pautes però al final tothom acaba fent les fotos tal com les volen i s’animen a fer propostes. Al final no deixa de ser un joc!
Noces bodas mallorca mariadelmarvanrell

EL DIA DE LES NOCES

Faig un reportatge documental de tot el procés, també conegut com fotoperiodisme. No faig una foto de cada persona, de cada racó, no. No faig fotos avorrides, ni insípides com les d’abans. Faig un reportatge totalment artístic on se documenta la festa de dalt a baix. Començant per casa de la núvia i la casa del nuvi. Després, la cerimònia on també ho vaig documentant tot. Gestos, llàgrimes i eufòria. També hi seré el temps del dinar o sopar, el temps que balleu o que faceu qualsevol cosa. Sempre predisposada amb la meva càmera. No función per hores. Jo qued tot el temps que necessiti fins que quedi satisfeta amb la meva feina, que per això m’hi dedic.

Noces bodas mallorca mariadelmarvanrell

QUÈ ENTREG?

Centenars de fotos. No tenc miraments, som com el mite que les perruqueres no saben tallar només les puntes, sempre tallen més. A mi me passa això amb les fotos. Disfrut de fer-ne, en faig a voler i sempre diferents. Ho entreg tot en format digital en un pen drive on hi aparèixen dues carpetes, una de fotos en color i una de les mateixes fotos en blanc i negre. Les fotos en blanc i negre me xiflen. Per això no me puc resistir a que vosaltres també tengueu aquesta variant. Evidentment, aquestes fotos no duen cap tipus de firma ni marca d’aigua. Són vostres. Les fotos són d’alta qualitat, res de tamany reduït, les triau i comprau les que vos agradin més. No, no, no, totes són vostres. De fet si voleu fer un póster de 2 metres per forrar el menjador ho podeu fer perfectament que no perdran qualitat.

Finalment entreg també un àlbum amb paper fotogràfic de qualitat 100% i una mida ideal que podeu veure clicant aquí . Un àlbum que està agradant molt a tothom pel seu acabat professional, és discret i molt còmode.

 

Noces bodas mallorca mariadelmarvanrell Noces bodas mallorca mariadelmarvanrell

Ja coneixeu la meva feina, què entreg i quines són les meves inquietuds.
Si has arribat a llegir fins aquí pot ser per dos motius, per xaferdejar una mica o perquè t’has de casar. I si ets de la segona opció, ja saps que tens un te pendent amb mi 😉
Escriu-me un correu a contacte@mariadelmarvanrell.com o a l’apartat de contacte i coneix el món de la fotografia essencial.

També me trobaràs al portal de bodas.net

Bodas.net