logo

LA MEVA FEINA

EN QUÈ CONSISTEIX LA FOTOGRAFIA ESSENCIAL?

És l’etiqueta de la fotografia que conté una màgia especial. L’essencial no se pot explicar, però se pot apreciar en fotografies. Les mirades parlen, els gestos, la nostra postura corporal, l’expressió de la nostra cara, la rialla. La vida és massa curta com per no mostrar-mos optimistes al món i això és el que vull que quedi de la nostra sessió. Una visió amb força, alegria, plena de matisos positius. Deixa’t emportar per l’essencial, és més senzill del que et penses.

 

TIPUS DE SESSIONS

La meva especialitat és la fotografia de NOCES i de parella. L’amor mou muntanyes i també mou la meva inquietut fotogràfica! Tot i que també faig comunions, batejos, embaràs, nounat, sessions familiars, fotografia d’arquitectura, de producte, publicitària i portafoli per a negocis. Una persona enamorada de la fotografia necessita conèixer tot el ventall de possibilitats.
Quina idea tens? Necessites pressupost? Vos casau? El teu nin combrega?
Escriu-me a contacte@mariadelmarvanrell.com

 

ENTREGA

En una sessió individual o col·lectiva, l’entrega de les fotos es fa sempre en format digital al vostre correu electrònic. En alta qualitat, sense marques d’aigua ni firmes. Totes les fotos en color i totes en blanc i negre.
En les noces, batejos i comunions és diferent. En aquests casos entreg un àlbum i un pen drive inclòs en el preu final. Els plaços d’entrega no són mai exactes, una feina ben feta sempre du el seu procés. Varia en un període de temps d’entre un i tres mesos. Una vegada acabada la meva feina, don un pen drive com aquest.

usb pen drive personalizados mariadelmarvanrell fotografia essencial1usb pen drive personalizados mariadelmarvanrell fotografia essencial2

Una memòria usb de fusta ecològica amb tap magnètic, molt cuqui tot!
Aquí dins s’hi troben les fotos de la sessió prenoces (o precomunió, prebateig) i les del dia de les noces. Igualment, dividides en dues carpetes, com sempre. Una carpeta amb totes les fotos en color i una amb les mateixes fotos però en blanc i negre.

 

L’ÀLBUM

Vos present un àlbum PRÀCTIC, és la paraula que millor el defineix. Un àlbum que està agradant molt aquesta temporada.
Senzill, elegant, amb un acabat minimalista que aconsegueix no passar mai de moda i d’un coloret beige que acompanya a relacionar l’àlbum amb un vestit de núvia o de comunió. Puresa i netedat.
Amb la mida IDEAL per a fullejar-lo còmodament, per a transportar-lo i guardar-lo a la estanteria de casa.
S’han acabat els àlbums feixucs i enormes que al final no són còmodes i els recones a un calaix fins que te’n oblides.

El paper fotogràfic, amb certa textura que podeu apreciar en les fotografies, resulta durader, amb uns colors impecables i vistosos. Res a envejar d’altres àlbums.
Enquadernat a mà, cosa que fa que sigui un exemplar únic.

Una maquetació simple, de lectura fàcil. Res de degradats, ni superposició de fotos. Intuitiu, accessible i modest.
Totes les fotos sempre les trien els nuvis i són distribuides per ordre amb diferents maquetacions depenent del nombre de fotos elegides.

 

album fotografico profesional mariadelmarvanrell2album fotografico profesional mariadelmarvanrell3album fotografico profesional mariadelmarvanrell4album fotografico profesional mariadelmarvanrell5album fotografico profesional mariadelmarvanrell6album fotografico profesional mariadelmarvanrell7album fotografico profesional mariadelmarvanrell8album fotografico profesional mariadelmarvanrell9

 

I per acabar, l’àlbum és presentat amb una bosseta personalitzada de mariadelmarvanrell fotografia essencial per poder transportar l’àlbum còmodament allà on es desitgi. Una feina professional, necessita un acabat professional.

 

album fotografico profesional mariadelmarvanrell10album fotografico profesional mariadelmarvanrell11 album fotografico profesional mariadelmarvanrell1

Ja coneixes més la meva feina, però encara t’ha quedat qualque dubte?
Consulta’m el que necessitis a contacte@mariadelmarvanrell.com